Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 29 jun 09, 19:25

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Wehrman er en typisk publikumsspiller, som spiller for seg selv og ikke laget. De ballene han ser han kan nå, de løper han på. Han går ikke i dueller der han kan komme til å tape(det ville vel ikke sett like bra ut) selv om det ville vært til hinder for motstanderen. 1 til 2 pasningsfeil? Så vi samme kamp?

Rambergs bidrag var løpene gjennom i første omgang. Ellers var det ikke all verden.

Dette er vel noe av det dummeste jeg har hørt. Den gangen han løp etter en spiller som var 4-5 meter foran ham og taklet ham perfekt, tror du han var sikker på at han skulle nå den? Nei, det kan han umulig ha vært. Det ville også være veldig lett for ham å lage et frispark i farlig posisjon, og det ville ikke sett bra ut.

Wehrman gjorde en god kamp i går, og jeg tror han tilbakebeviste ryktene om at han ikke bryr seg om Fredrikstad Fotballklubb. Utrolig profesjonelt av ham!

Angående Runar er jeg helt enig med Plankekæll. Han imponerte ikke meg stort, hvertfall.. Han spilte på et lag som var i flytsonen med et godt forsvar, men skal jeg være ærlig så var jeg litt nervøs hver kamp han sto. Keeperteknisk er han ikke bedre enn hverken Bråthen eller Staw. Det vil være ren idioti å hente ham. Helt forferdelig valg, i såfall.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340