Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denspesielle1

Bedriftsspiller
Ble medlem: 20 jun 09
Innlegg: 11

Lagt til: 24 jun 09, 21:17

Opprinnelig postet av keiko99

er dette noe for oss: Ragnvald Soma, Peter Ijeh, Thomas Pereira og Kristian Nicht

 

Nei, No, Nein und Nicht! ;)

 

Er enig om at (en av) hovedveien(e) å gå er å hente lokale og fostre egne talenter, gjerne så tidlig som mulig. Men for at disse skal ha lyst til å gå til FFK så må de vite at de skal bli satset på og at de etterhvert får muligheten på a-lagsnivå, hvis de viser seg gode nok, selvfølgelig. I tillegg til dette må man ha en 'infrastruktur' som kan bidra til at disse og alle andre spillerne blir fulgt opp (slik at vi slipper flere tilfeller som våre to fransktalende afrikanske venner).

Allikevel, med tanke på pris-/kvalitetsnivå i Norge så må man nok søke etter spillere utenlands. Og da bør man ha rette folk dedikert til dette. Fullt mulig at Henriksen har gode økonomikunnskaper og erfaring med å lede bedrifter, men da bør han faktisk holde seg til dette. Det kunne riktignok ha vært verre, FFK kunne ha hatt en klovn/sirkusdirektør som styrte, Bergen/Kristiansand er stikkord her. Uansett, jeg er så lei av å se altfor mange utenlandske spillerne komme til Tippeliga på måfå eller ved tilfeldigheter, dvs. etter 'tips' av pågående/dyktige agenter/dvd-makere. Med tanke på penger investert så er det for galt at for hver spiller som Alanzinho er det 19 spillere som Kottila, Mirkovic, Beniusis (se også 9 av 10 spillerkjøp Start har foretatt seg de siste 10 årene).

For å illustrere hvor komplisert det faktisk er, kan vi bruke keeperplassen som eksempel. Her har vi dilemmaet med å gi tillit til Staw/Bråthen, blant de bedre talentene i Norge, og håpe på å få en ønskelig utvikling, kontra det å hente inn en mer rutinert keeper (evt. en ung keeper med større potensiale). Her er Aalesund et übernaturlig valg som sammenligning, er det en for dristig påstand å si at Lindegaard kan ha betydd +4 poeng (før runde 15) i AaFKs favør? Vil også nevne at noe av det første TKK foretok seg var vel med keeperplassen, og selv om denne amerikaneren Brown kanskje ikke var den rette, så var det iallfall et signal på (til) noe(n).

Og da har jeg til nå kun nevnt én posisjon...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f