Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 21 jun 09, 23:12

Opprinnelig postet av Lars 29

Sier bare en ting, FFK bør hente inn Knut Thorbjørn Eggen fra Moss snarest. FFK trenger en "billig" løsning og en erfaren trener som kan få frem smilet i spillergruppen igjen : KTE er utvilsomt den mannen sånn situasjonen nå er blitt og vi er midt inne i en sesong.

 

Så da skal vi altså hente inn "nervevraket" til en klubb i mer eller mindre krise og som har alvorlige problemer innad i spillergruppen, mannen holder seg forhåpentligvis klokelig unna for sin egen skyld, for jeg tror ikke han har godt av å rote seg opp i denne floka?

Jeg tror ikke KTE er mannen som klarer å løse dette, men snarere at dette er en prosess som har bygd seg opp over tid, og som vi desverre må se hele veien ut før noe som helst løser seg, mens vi håper å unngå nedrykk på veien. Det bør være innlysende at det er mer piss i bunn her enn noen umotiverte spillere som bare trenger en dytt av en fersk trener. Jeg begynner desverre å lure på om jeg har undervurdert skalaen av alt faenskapet som har bygd seg opp i klubben vår.

En annen ting er at TFA faktisk fortjener ganske mye mer tid på seg (ihvertfall de to hjemmekampene mot antatt svakere lag) til å vise at han kan få noe bedre ut av gutta, for å slakte fyren som trener etter at "days of our lifes" laget vårt har tapt 2-0 borte mot seriens nest beste lag er bare tull.

 

---------------------------

Når alt kommer din vei, er du i feil fil og kjører feil vei.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f