Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 21 jun 09, 20:00

Idag er jeg fky forbanna, og har fortsatt ikke hissa meg ned, så hvis det kommer mye dritt her nå, så får dere skylde på det.. Jeg syns vi er elendige fremover og bakover.. Lasse Staw gjorde en feil idag IGJEN og bør kanskje byttes ut, forover skaper vi nesten ingenting og når vi skaper noe blir ballen tilslutt rota bort i intet.

Gashi begynner jeg å bli drittlei, fortsetter å kjefte etter det gule kortet, da må det ende i rødt da vettu! Han har bare godt av det, syns han har vært tåpelig i hele sesongen.

Hva Barsom anngår, så kan dere sende den oppblåste langhårete diego maradona kopien tilbake til Sverige for min del.. Elendige cornere og elendige pasninger i hele kampen.

Nå vil jeg at FFK tar et skikkelig oppvaskmøte der nede og spørr hva spillerne virkelig vil, om de vil spille i Tippeligaen, for det her, det er noe av det dårligste, elendigste og rævaeste jeg noensinne har sett.. Jeg er flau, og deppa og forbanna lei av å se laget vårt spille som de gjør om dagen.. Og tror det fortsetter sånn her fremover..

For å si det sånn.. de overbetalte døgnikerne der nede har godt av ett år i 1 divisjon..

Som sagt, nå er jeg sur og lei og skriver mye usaklig her.. Men noe bør gjøres der nede før det blir for seint, for nå går det ikke på uflaks lenger, men på vilje, tæl og innsats om å spille for den rød hvite drakta!

Takk for meg, går og tar meg en gravøl..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340