Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 21 jun 09, 01:26

Opprinnelig postet av denspesielle1

Til saken: Vi kan ta det positive med Grønhagen først: Med litt godvilje kan det virke som om han ihvertfall ikke spekulerer altfor mye på å få sparken, det skal han ha for. Det vil si, timingen for sykemeldingen gjør jo at han ikke blir pekt på som direkte 'syndebukk' for det som skjer like etterpå. En seier mot Ranheim er ikke mer enn absolutt forventet, samtidig er et tap mot et 2.divisjonslag en ripe på CV'en og noe som gjør at managerstolen blir litt mer ubekvem. Og når det i tillegg finnes en viss sannsynlighet for at FFK faktisk havner under streken etter poengtap mot Molde gjør at et ord som 'timing' ikke blir malplassert i denne sammenheng.

Men, er ikke dette et prov på utøving av en viss egoisme også? Vil understreke at fra et mellommenneskelig ståsted så ønsker jeg Grønhagen alt bra, men fra et sportslig ståsted så virker en "sykemelding på ubestemt tid" meget merkelig. Hva tror dere ville skje hvis f.eks. Rafa Benítez eller Joe Kinnear gjorde det samme?

Jeg beklager, for hvis du tok bladet fra munnen og registrerte deg her for å uttrykke overfortolkning, kynisme og trangsynthet, ja da har du jaggu registrert deg av feil grunn. Alt det du uttrykker er nemlig helt dagligdags kost her på ffksupporter.net, og din mening om denne saken representerer absolutt ikke noe nytt, på noen måte.

Hvem kan med hånda på hjertet mene at FFK er viktigere enn liv og død? Når en trener blir alvorlig sjuk midt oppe i en vanskelig situasjon, tror du ikke at treneren da er nødt til å tenke på sitt eget liv, og sette det foran FFK? Hva hadde du gjort i hans sted? Dette er basis for empati, evnen til å sette seg i andres sted.

Vi kan vri på det også: Nå har FFK en sjanse til å vise at de er en seriøs organisasjon som støtter folka sine, og som står dem last og brast helt uavhengig av fortolkninger, trangsynthet og urealistisk syn på hvor viktig fotball og klubb er (det er så jævlig lett å si at klubb er viktigere enn alt når en ikke står i samme posisjon sjøl). Dette signalet vil fortelle seriøse aktuelle spillere, trenere og folk i støtteapparatet at FFK gir sine ansatte trygge og gode arbeidsforhold som i neste omgang vil gi topp motiverte folk som yter sitt beste for nettopp den klubben du sier er viktigere enn alt annet.

At det er mulig å anklage en person som nettopp har blitt  kreftoperert for å være egoistisk i sitt "valg av sjukemeldingstidspunkt" er for meg en gåte; jeg priser meg lykkelig for at jeg ikke på noen måte tilhører den kretsen av mennesker rundt deg som i en kritisk situasjon måtte avhenge av din hjelp for å klare meg.

Det er veldig, veldig sjelden jeg blir personlig her inne, men ditt innlegg er ett av de få som faktisk har utløst en sånn reaksjon. Jeg ønsker å tro på det gode i folk, men ditt innlegg virka stikk motsatt.

Grenseløs kynisme og total mangel på empati hører hjemme helt annetsteds enn her inne.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f