Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 20 jun 09, 17:18

Opprinnelig postet av Supreme NTM
Det kommer an på hvilke lag som går videre fra første og andre kvalikrunde. Det er ganske sannsynlig at vi møter et av de lagene som er seeda i tredje kvalikrunde (står på siden som ble linka til over). Blir 11 av de seeda lagene slått ut før tredje runde blir vi seeda og møter et av de useeda lagene (usannsynlig).

Dette er visst feil ettersom jeg har fått opplyst. Hvis et useedet lag, slår ut et seedet lag i første/andre kvalifiseringsrunde, så overtar det useedete laget den seedete plassen til laget de slo ut.

Det betyr at hvis for eksempel Juvenes Dogana møter Rosenborg i andre kvalifiseringsrunde og slår ut RBK, så er det de som blir seedet i tredje kvalifiseringsrunde. Fredrikstad kan dermed ikke "rykke opp" til å bli et seedet lag, men kan jo alltids håpet på å møte et jallalag som på mirakuløst vis slår ut et seedet lag og så møte dem.

Danske og skotske lag har jo for vane å drite seg ut mot svak motstand i slike kvalifiseringer. Så kanskje Brønby, Aalborg eller Aberdeen driter seg ut mot et eller annet lag og vi er griseheldige nok til å trekke det laget i tredje kvalifiseringsrunde...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340