Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 19 jun 09, 14:59

Tror det er langt viktigere å se på hva treneren står for, enn navnet hans. Det må være en trener som passer inn i de målsetningene og visjonene Fredrikstad Fotballklubb har.

Det blir for dumt å bare snappe opp 3-4 norske navn som kan være aktuelle. Det blir litt det samme som i spillerjakten. Det var jo stort snakk om Espen Hoff i fjor.. Isteden kjøpte vi Èverton til en billigere penge, og vi ser jo hvordan det går med Hoff i Stabæk+ Stabæks pengeproblemer.. Vi må tørre å hente trenere uten de helt store navnene, for de kan være like gode!

For min del syns jeg det er viktig å ha en trener som er opptatt av spillerutvikling, og som tør å satse ungt. Samtidig bør han spille en attraktiv fotball, være flink i media og god til å samarbeide med mennesker rundt seg.

Da driter jeg i om hva han heter og hvor han kommer fra. Om han heter Steinar Nilsen, er nordlending og passer til den trenertypen Fredrikstad Fotballklubb(ikke fans og media) vil ha- velkommen til klubben! Om han har et navn som gir speakeren på Stadion mareritt og kommer fra Usbekistan og er den passende trenertypen er han like velkommen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340