Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 19 jun 09, 13:37

Opprinnelig postet av tomroar
PÅ kort sikt ut sesongen kunne jeg ønske meg Nordli, han er vel snart ledig pga dårlig økonomi. Om ikke kan han sikkert løses ut av kontrakten med Kongsvinger. Om klubben ikek har økonomi bør Plankehaugen starte en krone rulling til dette formålet, jeg er klar.

På kort sikt - sikkert en fin løsning. Men hva tror du skjer om Nordlie imponerer resten av sesongen og klarter til en finfin fjerdeplass eller noe. De lar en som reddet klubben få "sparken" og henter en annen trener? De fleste blir så blendet av den umiddelbare effekten Nordlie gjør med laget at de ser blindt på de langsiktige faresonene han har. Jeg frykter i hvert fall at en snuoperasjon fra Nordlie denne høstsesongen vil gjøre at styret gir mannen en langtidskontrakt og ødelegger hele klubben.

Hvis det var misnøye i spillergruppa med Grönhagen som trener, så blir det peanuts sammenlignet med hva Nordlie kommer til å stelle i stand. Det blir litt som å kjøpe en Lamborghini til 2 millioner og finansiere det med et forbrukslån. Utrolig gøyalt til å begynne med, før du skjønner hvilken pris man egentlig betaler for moroa.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f