Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 18 jun 09, 18:52

Har lest litt om hva alle har skrevet om denne saken her på forumet og vil si følgende. Jeg synes Holters og ffksupporter.net har vært modige som på et tidlig tidspunkt tok et standpunkt og skrev det de gjorde, selv om de nok visste at dette ville vekke reaksjoner. Holters har etter det jeg vet gode kontakter i Fredrikstad Fotballklubb og ville ikke publisert noe det ikke er noen form for sannhet i. Man kan ikke alltid følge strømmen og unngå å skrive saker, selv om dette for noen kan virke kontroversielt.

Når det gjelder saken i sin helhet så er det nok ingen tvil om at dette dreier seg om noe helt annet enn en mulig etterkontroll for kreft. Grønis var selv så åpen om dette sist at det ikke gir noen mening å da holde dette hemlig nå.

Det som er fakta er at det har vært endel uro i spillergruppen mot Grønhagen over tid. Var jo også en uheldig episode på La Manga. Nå vil det alltid være uenigheter i en klubb, hvor ikke alle spillere vil like treneren og hans disposisjoner. Men er ingen tvil om at uroen i FFK har vært større enn som så. Grønhagen ble helt klart "reddet" i fjor av gode resultater. Jeg vet at hans fremtid ble diskutert på et tidlig stadie, men at klubben valgte etter ganske lang tid å forlenge Grønis sin kontrakt med FFK.

FFK tok et standpunkt å velge å stå på Gønis sin side i TKK konflikten, så kan man jo diskutere i ettertid om dette var riktig eller ei. Men på generelt grunnlag er det jo merkelig at klubben ikke hadde gjort bedre forarbeid på hva TKK sto for, før de ansatte han. Å nærmest si opp en person etter to måneder vitner ikke akkurat om et profesjonelt ansettelsesapparat i FFK.

Ledelsen i FFK er et kapittel for seg selv. Makan til dårlig ledelse skal man lete lenge etter. Har man noen form for referansesjekk? Runar Henriksen har kanskje erfaring fra å være en leder i Adecco, men å lede en fotballklubb og fremstå troverdig og gjennomtenkt i media har han tydligvis ingen greie på. Er direkte skremt over hvordan han har fremstått. Og det er faktisk lov til å si nei uansett om tv2 står med en mikrofon oppe i ansiktet sitt, dersom man ikke har noe fornuftig å si. Ville anbefalt Henriksen et medietreningskurs snarest. Uansett om man har lav intelligens, så sier man ikke at det er som om man føler man har vunnet i lotto når man har mange bosmann spillere. Hvor positivt overfor en spillergruppe med flere bosmannspillere er det? Skaper kun irritasjon og dårlig stemning.Trodde faktisk klubben ønsket at spillerne presterer på banen.

Er nok ganske sikker på at Grønhagen sine dager er talte i FFK. Men er oppriktig bekymret hvis klubben på bakgrunn av økonomi velger å satse på T F Aune som hovedtrener. Det er jeg redd for kan koste klubben dyrt. Aune har ingenting å vise til på dette nivået. Så får man jo vurdere om hva som er viktigst. Bruke litt penger på å hente inn en trener som får respekt i spillergruppen og som tar med seg nye innpulser, eller å beholde det man har og som i værste fall kan føre til adeccoligaen.

Det er nok betraktelig dyrere....

 

 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f