Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 18 jun 09, 15:32

Opprinnelig postet av Freddy G-Paulsen

La nå den mannen få fred. Som jeg skrev, diagnosen til en sykemelding er en ting mellom legen og pasienten. Ingen andre har krav på å få vite den. Og hvis det stemmer det som Gashi har sagt, må han vel være den mest føleseskalde jævelen jeg har vært borti. Er man syk er man syk. Dette kunne like gjerne skjedd Gashi sjøl eller noen i hans familie...

Siden folk reagerer som de gjør. Ref uttalelsene til Gashi og Barsom, så har det kanskje ikke slått deg enda at det er SVÆRT sterke mistanker om at denne sykmeldingen er humbug fra ende til annen, og at det IALLEFALL ikke har noe med Kreften å gjøre? Folk uttaler seg ikke slik om en mann de vet er syke, da har selvsalgt alle full respekt. I dette tilfellet så er det mange som tydeligvis må ha ting med teskje. Det er nok mange som gjerne skulle publisert den egentlige årsaken, slik man antar at man kjenner den, men det kan man selvsagt ikke NETTOPP av hensyn til Grønhagen og det å vise ham respekt. Det var noen som prøvde seg i natt, men innlegget ble slettet.

Mistankene er med andre ord MEGET sterke om at dette ikke handler om Kreft eller andre sykdommer. Men siden du må ha det med teskje, noe du ikke kan få pga. hensynet til Grønis, så får du nesten bare fortsette å hisse deg opp over folk som blir oppgitt over mannen og hans problem.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340