Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 16 jun 09, 21:58

Opprinnelig postet av bateman

Aune inn som hovedtrener ryktes det, hmmm. Viste klare taktiske mangler, og har et irriterende prinsipp om å benytte samme 11er som vant sist, "never change a winning team".

Hadde Aune fått frie tøyler sist hadde det kanskje blitt annerledes. Det han gjorde med laget sist var tilnærmet det Grönis ville ha gjort, hadde han plutselig lagt om til 3-5-2 og en helt annen filosofi tror jeg det hadde blitt bråk. Han fikk nok instrukser om å mer eller mindre følge på i samme spor som Grönis.

Men hvis han får frie tøyler kan det godt hende han gjør ting ganske så annerledes. Vet ikke om du la merke til intervjuet med Vegard Skogheim etter at Arne Erlandsen fikk fyken? Det la han vel ikke akkurat skjul på at han ikke likte måten laget spilte på før, om enn ikke direkte, så hvertfall indirekte. Han antydet sterkt at fra nå skulle Kamma begynne å spille langs bakken, korte pasninger, holde ballen i laget, få tilbake spillegleden og at folk skulle glede seg til å pakke bagen og komme på trening igjen. Jeg er ingen rakettforsker, men selv jeg skjønte at det var et dårlig forsøk på kritikk av Erlandsen. Og ja, jeg må si jeg frydet meg litt. Arne Erlandsen står for en type fotball jeg intenst hater!

Noen nevnte Ole-Bjørn Sundgot. Han har gjort det bra med Hønefoss. Bedre enn hvertfall jeg hadde forventet. Om det er rett mann for FFK vet jeg ikke. Det viktigste for meg er hvertfall å få en trener som involverer ungguttene våre. (Med fare for å gjenta meg selv for hundrede gang).


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340