Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 14 jun 09, 20:43

Opprinnelig postet av JonFT

Denne kampen tapte vi utelukkende på grunn av slett forsvarsspill. Martinsen og Staw spiller til bunnkarakter. Staw må nå settes på benk. Både keepertabber og en enorm passivitet. Svært svakt keeperspill i dag. Dessuten er Piiroja uvanlig svak også. Jeg synes vi mangler defensiv punch. Vi mangler trygghet bakover. Lurer på om vi nå faktisk begynner å merke at vi savner en Wehrman type - og hvor viktig den type spiller er for laget. Nei nå har vi mye å jobbe med defensivt!!


Det positive i dag er at Everton endelig scorer. Den gutten har en ballkontroll vi sjeldent ser i Tippeligaen, begynner han nå score så blir det gøy! Borges også god i dag, fint mål han scorer. Helt tydelig at han er en av våre beste spillere allerede.


I neste kamp vil jeg ha Wehrman og Gashi sammen på midten. Ramberg er altfor puslete og han er verdensmester i å nøle. Ellers kan man gjerne begynne med Borges og Everton som spisser, det funka bra, og de gjorde hverandre gode.

Måtte sjekke brukernavnet her for å se om jeg hadde skrevet i svime... Kan ikke bli mere enig i det du skriver her! I tillegg vil jeg ha Lala hvertfall inn på benken. Raymond trekker ALTFOR mye inn i banen og holder ikke kanten sin.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340