Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Safari

Bedriftsspiller
Ble medlem: 11 jun 09
Innlegg: 5

Lagt til: 12 jun 09, 22:06

Opprinnelig postet av Nøytral
Nå startet jo ekskluderingen slik jeg har oppfattet det etter bråket de var innblandet i, det var først da også det virkelige bråket startet. RBK har ikke hatt noen slike problemer og da er det mye lettere å inkludere de. Tro meg med en gang det hadde blitt bråk i RBK hadde folka der også blitt kastet ut de også.


Dette blir en "høna og egget"-diskusjon. I Trondheim opplever alle parter gjensidig respekt, og det er første bud for å få ro i rekkene.

Og la det være sagt; det har vært episoder også med RBK sine fans som ikke har vært helt bra. Episoder som i andre klubber antakeligvis hadde blit slått stort opp. Det er ikke mange uker siden fem-seks trøndere ble huket inn av politiet i Lillestrøm på grunn av bråk der, og i Molde har det flere år vært episoder. Det er også slik at for eksempel blussing blir slått knallhardt ned på enkelte steder. Husker jeg ikke feil utløste blussing på en rasteplass av noen i BRH et voldsomt spetakkel i Plankehaugen, mens i Trondheim er mentaliteten helt annerledes. Da RBK-supportere blusset i Sandefjord, ble Rosenborg kontaktet med tanke på identifisering av de skyldige, men dette ble ikke repondert. Istedet valgte Rosenborg å bruke levende bilder av blussingen i sine markedsføringskampanjer i tiden som fulgte. Kjernen på sin side, har tatt flere tydelige standpunkt der de går hardt imot den ekstreme overreaksjonen blussing får fra enkelte klubber og forbund - og har med dette vist hva de mener. Å ekskludere medlemmer fra UN eller andre på dette grunnlaget har aldri vært et tema.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f