Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 12 jun 09, 21:49

Opprinnelig postet av Nøytral

Opprinnelig postet av Safari

For å få et levende supportermiljø er det viktig med gjensidig tillit og ikke minst respekt. Jeg vil påstå kategorisk at dette er et stort problem i Fredrikstad. Er det ikke litt påfallende at de miljøene som har jobbet hardest imot alternativ supporterkultur (Fredrikstad, Vålerenga og Lillestrøm) er de som har tapt seg desidert mest de siste par årene, mens det miljøet som har landets mest liberale supporterpolitikk (Rosenborg) er det som virkelig har stått frem og hevet seg voldsomt i samme periode? Det samme kan poengteres med et annet paradoks; supporterbråk hører vi søtt og stadig om i Fredrikstad, Vålerenga og Lillestrøm - mens det rundt Rosenborg nær sagt aldri er noe som helst av bråk og faenskap? Kan det tenkes at årsaken til dette er at ekskluderinger trigger det opprørske i mennesker, mens inkludering har den motsatte effekt? Min påstand er et klart, tydelig og rungende "JA!".

Nå startet jo ekskluderingen slik jeg har oppfattet det etter bråket de var innblandet i, det var først da også det virkelige bråket startet. RBK har ikke hatt noen slike problemer og da er det mye lettere å inkludere de. Tro meg med en gang det hadde blitt bråk i RBK hadde folka der også blitt kastet ut de også.


Kjernen/UN har pyra ved flere annledinger de siste årene, men ingen utestengelser er gjort.. Her i byen ble man utestengt bare visst man blusset på en øde rasteplass eller i det hele tatt kjøper bluss.

Må få si det igjen, jeg opplever stemningen mellom BRH/PH/FFK som ganske god om dagen, det har absolutt tatt seg opp mange hakk. Det er ingen store interne stridigheter som man skal ha det til. Det er bare 3-4 her inne som skal ha det til at BRH er roten til alt vondt i verden og at forholdet PH/BRH er som Israel/Palestina.

---------------------------

http://www.brigaderodhvit.com

Det ordner seg alltid for snille gutter!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f