Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Safari

Bedriftsspiller
Ble medlem: 11 jun 09
Innlegg: 5

Lagt til: 12 jun 09, 21:24

Jeg skjønner godt at noen reagerer på akkurat denne tråden, som nok kan oppfattes som usaklig sjikane fra noen. Dette har jeg ingen problemer, og kan til dels forstå det. Når noen kommer inn i ditt hus og slenger med leppa, vil man gjerne reagere - samme hvor konstruktiv denne kritikken måtte være. Det er helt fair og ikke den type reaksjoner jeg anklager en mengde PH-medlemmer å komme med. Jeg kjenner ikke Plankehaugen fra innsiden og er naturligvis klar over at jeg ikke kjenner den generelle stemningen på feltet. Dette er tross alt bare et forum som samler folk som liker å bli sett, og ikke nødvendigvis et representativt utvalg av medlemsmassen.

Er det derimot slik at flere føler at kritikken treffer godt, vil jeg gjerne gå tilbake til det siste avsnittet i mitt åpningsinnlegg. Gjøres det noen tiltak fra styrenivå for å heve tolleranseterskelen og bedre imaget til Plankehaugen, eller treffer denne kritikken også de som sitter med mest makt? Disse er jo innvalgt, og dermed representanter for flertallet av medlemmene i supporterklubben. Mitt inntrykk som utenforstående, er at dette ikke står på agendaen i det hele tatt. Inkluderingen av BRH i forsangergruppen er vel og bra, men er dette noe som skjer med no strings attached og omtrent på nåde - eller er det slik at Brigaden får gjøre dette på sine alternative premisser?

For å få et levende supportermiljø er det viktig med gjensidig tillit og ikke minst respekt. Jeg vil påstå kategorisk at dette er et stort problem i Fredrikstad. Er det ikke litt påfallende at de miljøene som har jobbet hardest imot alternativ supporterkultur (Fredrikstad, Vålerenga og Lillestrøm) er de som har tapt seg desidert mest de siste par årene, mens det miljøet som har landets mest liberale supporterpolitikk (Rosenborg) er det som virkelig har stått frem og hevet seg voldsomt i samme periode? Det samme kan poengteres med et annet paradoks; supporterbråk hører vi søtt og stadig om i Fredrikstad, Vålerenga og Lillestrøm - mens det rundt Rosenborg nær sagt aldri er noe som helst av bråk og faenskap? Kan det tenkes at årsaken til dette er at ekskluderinger trigger det opprørske i mennesker, mens inkludering har den motsatte effekt? Min påstand er et klart, tydelig og rungende "JA!".


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f