Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 12 jun 09, 11:04
Endret: 12 jun 09, 21:31
Endret av: Per Egil

Say what? Gashi offensiv midtbane? En oppfatning ganske mange har, men som jeg personlig syns er helt feil. Etter min mening er Gashi bedre defensivt enn offensivt.

Gashi har ikke noe bra skudd. Skuddfoten hans er svært oppskrytt, syns nå jeg.. Han har ikke noe bra overblikk(tråkle-tråkle-med-øynene-ned-på-ballen) og en helt grei pasningsfot.

Defensivt derimot, er han god. Han er god til å skjønne når han skal presse, og er bra på å fullføre press. Han er en terrier som ofte vinner ballen. Langt bedre på press høyt i banen enn lavt.

Og jeg vil for all del ikke se den 4-2-3-1 formasjonen! FFK etter min mening ha to spisser. Kjør gjerne på med 4-4-2 hvor Borges ligger offensivt, for min del. Men om Borges skal nyttiggjøre seg som offensiv midtbanespiller må vi være langt flinkere til å komme rundt på kantene og slå innlegg. Han er god på hodet, men også smart i posisjoneringa si og flink til å time innløpene sine. Også god på å skape ettertrøkk og å vinne 2.baller, etter det lille jeg har sett av landslagsspillet hans..

 

MOD (Per Egil): Jeg slettet noen gneldreinnlegg som ikke førte noen vei. Fint om dere holder dere til trådens tema.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340