Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 08 jun 09, 17:27

Tror ikke Norge vinner mot Nederland. Nå blir det enda litt mer kritikk mot Drillo, men jeg vil bare påpeke at jeg liker veldig mye av det han driver med. Han har god peiling på både fotball og menneskebehandling.

Men jeg reagerer på at han går ut i media og tenker langsiktig fremover. Når han begynner å snakke om "hvis vi slår Nederland" og "vi må ha så så mange poeng for å bli nummer 2" så smitter det over på spillerne. Spillerne begynner å tenke resultat fremfor prestasjon, og det blir helt feil. Om du spør en idrettspsykolog, tror jeg han vil si at dette er helt feil holdninger fra spillerne sin side.

Man skal i følge idrettspsykoligen ikke tenke på resultater. Man skal tenke her og nå. I dagene før kamp skal spillerne fokusere på hva som skal skje på treningsfeltet. Om de begynner å tenke på resultatet i Nederland-kampen vil de mest sannsynlig dra med seg de tankene inn i kampen. Og tankene skal under kamp skal være på prestasjonene, ikke resultatet.

I tillegg kan spillerne bli redde for konsekvensene av et eventuelt tap. Dette kan føre til at fokuset kun blir på at "vi må ikke tape". Det er også ugunstig.

Jeg håper Norge spiller en god kamp og vinner mot Nederland, intet ville glede meg mer. Jeg har derimot ikke helt trua... Oppfordring til Drillo og spillerne: tenk på hva dere skal gjøre på treningsfeltet og på banen, ikke hva resultatet blir!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340