Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 06 jun 09, 19:58

Norge bør forresten kvitte seg med Drillo. Les hele innlegget før man evt. halshugger meg. Laughing

Jeg syns kritikken mot "Drillo-fotball" er veldig streng. Langpasningene er ikke så ofte som folk skal ha det til, og det er mange spennende faktorer i stilen hans. Den passer også veldig bra til norske spillere slik de er i dag. Vi kan ikke spille Barcelona-fotball med de (manglende) pasningskvalitetene spillerne besitter i dag.

Og om Drillo får lov til å fortsette som trener kommer vi ikke til å klare det om 10-15 år heller. For slik landslaget spiller påvirker ungdomslandslagene. Og slik ungdomslandslagene spiller påvirker det kretslagene, så videre ut i klubblagene. Om vi har en så lite spillerutviklingsvennlig stil som vi har i dag kommer den påvirkningen til å bli trist.

Derfor vil jeg ha en trener som spiller mer "vennlig" fotball.

For når taktikken på slutten er å vente til motstanderne gjør feil istedenfor å angripe selv, blir det veldig feigt. Jeg liker overgangsfotballen til Drillo og andre aspekter ved den, men akkurat der er jeg uenig med ham. Man skal ta kontringsmulighetene når de kommer, men ikke bare gjøre det(noe Norge forsåvidt ikke gjorde i dag heller).

Norge suger, lets face it. Det er bare media som "hyper" opp laget. Vi kommer aldri til VM-sluttspillet. La oss heller prøve å drive talentutvkling for å prøve å nå et sluttspill om noen år igjen..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340