Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 05 jun 09, 18:21

Opprinnelig postet av schpa84

Latterlig å sammenligne BRH med PH. BRH har maks 30 medlemmer og plankehaugen nærmere 4000. Dessuten er de en alternativ supportergruppering i plankehaugen. De har ikke et styre som plankehaugen har, siden det ikke er noe ønske om dette. De har fokus på tribunelivet og er en gruppe, ikke en organisasjon

Så da er det fritt frem for å oppføre seg som drittunger, utestenge folk og samtidig være i mot sin egen utestengelse med smakløse t-skjorter?

Enten du/dere vil eller ikke så blir BRH-navnet assosiert med Fredrikstad Fotballklubb, og slike Torshov-saker er ikke med på å sette FFK i noe positivt lys. Man kan gjerne prøve å tulle det bort, dysse det ned og se lettvindt på det. På meg virker det amatørmessig og barnslig at man hele tiden setter piggene i været og prøver å bortforklare.

Ja, la oss håpe de gjenværende BRH-folka fortsetter å støtte opp om laget sitt med god sang på tribunen. Få gjerne med resten som er "utestengt" også, for de er vel ikke utestengt? Vanskelig å vite hva man skal tro på.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340