Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 01 jun 09, 23:37

Biscuitman88:
Jeg skal tro deg på det du sier, men dog er det et uheldig tidspunkt å bruke denne teksten. Er også enig i at alt i fotballen overhodet ikke dreier seg om Liverpool, men det burde heller ikke være noen bombe at veldig  mange forbinder nettopp dette med Hillsborough-tragedien. Derav lite gjennomtenkt handling i mine øyne.
(Til sammenligning er det langt ifra bare Liverpool som bruker You'll never walk alone, men da denne sangen ble brukt på stadionåpningen var det ikke måte på hvor skandaløst mange syntes dette var nettopp fordi så mange forbandt denne låten med Liverpool. Og jeg forstår godt f.eks. Chelsea, Leeds, og ManU fans reagerte på nettopp dette.)

Jonek:
Jeg har ikke tenkt til å kaste meg inn i en supportergrupperingdebatt, men jeg blir egentlig litt sjokkert over at en voksen man med din bakgrunn og dine selvuttalte verdier kan mene det du skriver.
På den ene siden så skal noen få holde på som de vil, og om man ikke liker det så skal man bare ignorere dem, eventuelle ytringer og diskusjon er da bare "surmuling". På den annen side skal den samme gruppen få lov til å ytre akkurat hva dem vil, være seg på t-skjorter, fysisk eller på andre måter. Blir ikke dette dobbeltmoral? Jeg er på ingen måte ute etter hverken Brigaden eller andre, men hvis en gruppe skal få lov til å ytre seg, så må jaggu alle andre få lov til det også. Det trodde jeg spesielt en med ditt yrke visste!

Til alle andre:
Jeg synes det er relevant med en klargjøring og et svar på Gardarson sine spørsmål jeg da. (med fare for at dette blir surmulig)

Stemmer det at Brigaden selv faktisk har utestengt disse 5 det er snakk om?

Hvis det stemmer så er det faktisk på sin plass at Gardarson spør om hvem som da stod bak t-skjortene. Det bør jo ihvertfall være noen andre....

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f