Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 30 mai 09, 12:02

Opprinnelig postet av dracula

Apropos Everton og mål, han scoret vel 5 for Gremio i 2007 utifra hva jeg kan lese meg fram til.

Bl.a har jeg vel lest om , enten i F-B eller her inne om det avgjørende målet han scoret i en cup finale eller noe lignende for Gremio.

Greit at han ikke har "bøtta" inn  mål, tror nok heller ikke han kommer til å "bøtte" inn mål, det er ikke hans force.

Hans styrke er nettopp å binde opp ett forsvar, skape muligheter for andre mao som oppspillspunkt og tilrettelegger, at ikke FFK har hatt/ har spillere som kan utnytte dette er vel ikke Everton sin feil. Kanskje er Everton for god med ballen, kanskje tjener resten av FFK spillerne på en mer direkte spillerstil. Akkurat som med Hoås i sin tid og nå ofte med Gardar, sats på å treffe spilleren slik at ballen kan "sprette" i mål.

Skrev vel 48 seriekamper jeg da... 
Synes du Everton har framstått som tilrettelegger? Og at det er de andre spillernes feil at han står med tilnærmet null i alle statistikker som finnes i fotball? Skal vi bygge laget rundt Everton?
Skaper rom for andre? Javel, problemet er vel at det rommet ikke kan benyttes sålenge ballen ikke kommer dit... Everton er etter min mening ikke god nok uten ball. Med ball er han god helt til den avgjørende passningen som aldri kommer og avsluttningen som aldri ender i noe...
Everton bør ikke nødvendigvis score så mye mål om de andre gjør det ved hjelp av arbeidet han nedlegger i kampene (ikke noe feil på innsatsen), men det har ikke skjedd til nå.
Mener du Everton er verdt 5 millioner for et økonomisk presset FFK ut fra det han har vist til nå? Jeg mener nei.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340