Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Truger

Juniorspiller

Ble medlem: 14 feb 05
Innlegg: 92

Lagt til: 28 mai 09, 23:02

Hvis Kasey kommer seg i form og ikke er en belastning innad i spillergruppa, og samtidig kan gå kraftig ned i lønn, er nok en ett-årskontrakt på sin plass.

Barsom og Gerrbrand ser ut til å velge Sverige, og jeg synes både PAC og Kvisvik bør tilbys ett-årskontrakter!

Elvestad og ikke minst Shabani bør det satses videre på, og Levon bør definitivt sendes hjem (tviler på at den ikke slår inn...)

Everton fortjener kanskje litt mer tid, så om styret har satt jeg ut en mening om han allerede vil det overraske meg. Han kan bli årets flopp, og han kan bli årets hit utover høsten.

Lalawele vet jeg minimalt om, men så han en juniorkamp forrige helg, og han ser ut til å ha et enormt tempo og grei teknikk.

Har troa på at når disse kontraktspørsmålene er avgjort kan spillerne kanskje fokusere mer på fotballen, så kommer nok resultatene etterhvert Smile

Vi må ikke glemme å se bak resultatene - og der ser man at fjorårets innsats, lag og spill faktisk ikke var så sinnsykt mye bedre enn det er nå som mange vil påstå. Jeg mener fortsatt at den beste kampen i hele fjor var sesongpremiera (var det vel?) borte mot Brann, som ble tap 4-2. Den kampen inneholdt det som har kjennetegna laget i år.

---------------------------

FFK, Stjernen og Wolves ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340