Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 28 mai 09, 17:13

Opprinnelig postet av kjwiho
Ser i avisa at det er fare får at Moss fk går konkurs.Henstiller derfår alle ffk supportere , plankehaugen og alle andre til å møte opp på mfk s neste hjemmekamp iført ffk drater og flagg får å støtte de i en vanskelig tid. Husk hva Eggen/Haugen har hjulpet FFK med.Fra annen divisjon til tippeligaen på kort tid. Nå trenger de vår støtte. Hvis at dere er ekte fotballsupportere ikke bare får FFK.Til plankehaugens eminente reisegeneral. Sett opp busser så vi kan gi vår støtte.Det kan kanskj også ståppe kjeften på de ytterst få mossinger som sprer eder og galle over FFK hvær de slår oss i Østfoldhallen.   mvh Kjell Holmen

Kommer aldri til å støtte det laget der med noe som helst. Kråkene hadde aldri i livet gjort det samme for oss i hvert fall. Enkelte av dem dro til og med på FFK - Hammarby for å stille seg på bortefeltet. Hvis dem ikke klarer å trekke mer enn 1500 i snitt og Moss FK ikke engasjerer mer enn det gjør i byen, så skal i hvert fall ikke et annet lags supportere begynne å hjelpe dem. Det blir like dumt som da de oppfordret andre lags supportere til å skrive under på ei liste for å få ny stadion til klubben. Folk fra Finnmark skrev at de ønsket et nytt Melløs. Selv da fikk vel en underskriftskampanje om nytt bibliotek i Råde flere underskrifter.

Selvsagt litt synd om klubben skulle gå konkurs og forsvinne fra fotballkartet, og selvsagt synd for de 1500 trofaste som møter opp til kamp, men det er ikke vårt problem. Og når vi sannsynligvis ikke hadde fått en dritt tilbake derfra i samme situasjon selv, kan de få lov til å sitte der. Deres våteste drøm er at FFK går konkurs eller i hvert fall rykker ned et par, tre divisjoner. Nesten så de ønsker det mer enn opprykk for eget lag.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340