Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 27 mai 09, 15:52

Opprinnelig postet av Husgutt

Jaha?  Så du mener at det ikke finnes konflikter i spillergruppa og at alle liker hverandre like godt, men at fordi Holters  (som har mye innsideinformasjon) og andre elsker å spre rykter og dritt, bare for å være kjipe?? 

Vis meg gjerne hvor jeg har sagt noen av de tinga. Smile

Opprinnelig postet av Husgutt

Det er greit at du ønsker at FFK skal være en harmonisk klubb med peace and love og hele pakka, men når tilfellet er noe annet, må det jo være mulig å skrive dette uten å få piss tilbake fra uvitende folk som deg og meg?

Som meg, mener du? Wink Nei, problemet er vel snarere at jeg vet for mye (og det er veldig mye jeg ikke vet, og sannsynligvis vet jeg ikke engang om hvor mye jeg ikke vet). I den første delsetninga i andre avsnitt er du inne på noe. Og javisst, det er naturligvis utopisk, men jeg har ikke noe ønske om å vite så mye om det - eller for å si det på en annen måte, jeg skulle ønske det ikke ble fokusert så mye på det. Jeg er interessert i fotballspillet, ikke personkonfliktene.

Okei, noen folk går ikke sammen. Noen ganger er det rett og slett personkjemien mellom to eller flere personer som det er noe gærnt med, men de klarer å gjøre jobben sin for det (ref. The Ramones for de punk rock-interesserte blant dere). Andre ganger er de fleste enige om at det er noen som sprer gruff. Iblant er det rett og slett sånn at visse folk er forbanna drittsekker fra naturens side. Også da kan en ofte klare å jobbe sammen allikevel. Iblant går det til og med så langt at det ødelegger for ting rundt - spillet, i dette tilfellet. Okei. Gjør noe med det - bli kvitt uroelementene, da (enten det er TKK, Grönhagen, styrelederen whose name eludes me at the moment, Barsom, Wehrman, whomever!), og jobb videre! La meg slippe Se og hør-utgaven, og la meg få se videre mot neste kamp isteden!

Jeg var veldig nære å avskrive hele FFK for 2009-sesongen under TKK-såpepåeraen i vinter og ta et år med 3. divisjonsfotball på Halden stadion isteden (2. runde i cupen mot Stabæk i kveld, forresten). Og jeg kjenner den følelsen hver gang det begynner å ta av sånn her.

Ja, dette er min helt personlige innstilling, og jeg vet at det kommer til å havne her samme f*** hva jeg måtte mene om det (og Se og Hør selger i hopetall samme hvor mye som blir avslørt om dem). Men for meg oppfattes det som omtrent like mye gruff (nåja, på et annet nivå og fra et annet ståsted) som det noen påstår at den og den i klubben skaper, og det andre påstår at den og den skaper.

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f