Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 24 mai 09, 22:16

Opprinnelig postet av Lemmy

Det er greit nok, men det er absolutt ikke stor sjanse for å pådra seg en strekk el. ved å trene med ball. FFK kunne trent oppspillsvarianter, pasninger, bevegelse og lignende uten å ha stor belastning på musklene. Lavintensitstrening, med andre ord.

Jeg tror ikke "stor belastning på musklene" blir helt korrekt egentlig. Ved å bygge muskler med styrketrening (som FFK gjorde istedet for å spille med ball) kreves det stor belastning, men selvsagt en annen type enn ved spill med ball. Dette gjorde de sikkert for å tåle tøffe påkjenninger under ballspillet som taklinger, støyter og andre dueller bedre. Om dette er rett taktikk er jeg skeptisk til. Jeg vet ikke om Eggen hadde rett ved å gjøre det stikk motsatte (bare ball) heller. Jeg har troa på en balansegang, med en hovedvekt på ballspill (det er da fotball man spiller).

Opprinnelig postet av Lemmy

Det ser det ikke ut som om de har gjort. Det er nemlig ingen 3. 4. eller 5.bevegelse i FFK laget. Det er som regel kun to bevegelser, og de kommer fra spissene. Innimellom en 3.bevegelse fra en midtbanespiller. Det er altfor få. Det må mye mer bevegelse til om FFK skal klare å vinne kamper i tiden fremover.

Helt enig. Ikke bare blir vi lite målfarlige, men det blir ganske kjedelig å se på til tider også. Allikevel viser laget seg som pasningssikkert i perioder. Store deler av kampen mot Enga var morsom.  Det er mye kvalitet i laget, men noe mangler tydeligvis. Kanskje det er stemningen og missnøye med trener, som mange prater om, som er årsaken.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340