Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 23 mai 09, 10:49

Opprinnelig postet av Jayesno

Yes. Sier ikke at Barsom er en dårlig spiller. Han er en godt betalt spiller og de har mulighet til å spare en god slant uten å bli betydelig svekket. Økonomien til frekksta er ikke den beste.

De gangene Askar har startet som flanke syntes jeg han har levert. Barsom spillte ikke sin beste kamp mot Brann, og iom det er tøff konkuranse om plassene på midten mener jeg det er på sin plass å benke Barsom. Heller ny kontrakt til Ray for å si det sånn ;) 

 

Barsom gjør en meget god jobb defensivt, noe som folk har lett for å overse, og han er bevegelig uten ball, noe som i perioder er svært sårt og tiltrengt bevegelse i et stillestående FFK-angrep.

Denne arbeidsmoralen er det som gjør at Barsom fungerer suverent som kaptein, siden han går foran, jobber hardt og planmessig, og han prater også mye med folka sine utpå der.

Han mangler litt tempo- og mann-mot-mann-styrke, men så har han også vært skada i en veldig lang periode. Jeg synes det er meget imponerende hvordan Barsom er igang igjen både mht kondis og ferdigheter.

Det er ikke enkeltspillere som gjør at vi taper så stygt for brann, det er bare litt uflaks og litt generell mange på aggressivitet når vi leder.

Det å lære oss å spille godt når vi leder 1-0 er noe vi må jobbe med, helt klart. Vi må få en ro og en tro på det vi gjør i sånne tilfeller.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f