Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Truger

Juniorspiller

Ble medlem: 14 feb 05
Innlegg: 92

Lagt til: 23 mai 09, 01:56

Opprinnelig postet av Lemmy

Feilen ligger heller i hva han må ha sagt til spillerne sine i pausa. For de var jo forferdelig nonchalante når de kom ut fra garderoben...

Vi snakker om profesjonelle fotballspillere her. Det er greit at de lar seg påvirke, og at det har følelser de også, men om man ikke gidder å fokusere på kampen om treneren har sagt "Hey, gutter, jeg driter i om det blir seier idag, bare ha det morro, jeg spanderer en konjakk på alle etter kampen!" så skal man uansett klare å prestere.

Guttene spilte bra mot Brann.  De som sier noe annet så ikke kampen - og ser kun 2-4-resultatet. Marginene var ikke på FFK's side, og det er verken Staw, Grönhagens, Martinsen/Gerrbrand, Adiyah eller Barsoms feil.

Det er riktig at Staw og Grönhagens prestasjoner kan diskuteres, men til syvende og sist blir det så oppheta og meningsløst og kappe huene på disse menneskene. Om FFK hade fått som fortjent,nemlig en seier, hadde dere som kritiserer nå, applaudert.

Og til dere få som vil ha Grönhagen vekk: Påstanden går ikke engang å ta seriøst. Greit, han er ikke feilfri. Men vi snakker om Tippeligaen her, vi får ikke Mourinho, Ferguson eller Benitéz til Norge. Selv ikke disse er feilfrie!

---------------------------

FFK, Stjernen og Wolves ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340