Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 22 mai 09, 18:37

Opprinnelig postet av danan

En ting til folkens. I blant har vi i BRH kjørt såkalt "ryggdans". Med armene rundt skuldrene til personen ved siden av mens vi hopper sidelengs, noen ganger med trynet vendt mot banen og andre ganger med ryggen mot banen.

I går var det for første gang flere rundt oss som ble med på hoppinga sidelengs. Neste gang håper jeg det blir enda fler. Det blir mye mer "kameratskap" og folk blir litt mer "tvunget" til å være med på hoppinga når vi kjører det sånn. Det ser sykt bra ut.

Youtube-eksempel:
http://www.youtube.com/watch?v=WPrTK_5f5Xk - Fra 3:10 til 3:50

 

Det er noe ihvertfall jeg har savnet i hele min tid i PH. Ser sinsykt kult ut på TV ihvertfall... Var desverre forhindret i går pga jobben, men det er noe jeg syns vi skal prøve å få til på hele PH-tribunen.. En annen ting jeg har savnet siden 06-sesongen er på yellow submarine-sangen er at alle (og da mener jeg alle) på feltet vifter med skjerfet under "refrenget". Gjerne hopper samtidig, men det tror jeg ikke vi får til med alle og da er det like greit å bare vifte med skjerfet.  Så hjemmekampen mot Brann i 2006 på Tvn (fysj skam, men da viste jeg ikke bedre Cool) og det var j*velig fett da alle veivet med skjerfa samtidig..

---------------------------

Få igang angreps-spillet, ellers blir det Adecco neste sesong....
-------
Do join my mafia at http://apps.facebook.com/inthemafia/status_invite.php?from=709870754


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f