Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 22 mai 09, 11:13

Grønhagen er en god trener, men altfor sedat når det gjelder å agere med bytter når det er nødvendig. (Dette ble også gamlefar Eggen kritisert for.....) Der MÅ han endre seg ! Når du ligger under 1-3 og stanger og stanger så må man ta grep, han er den eneste som kan gjøre det, det er hans ansvar å gjøre det!

Kviskvik ble skadet i 1.omgang, samtidig som Brann tok gode grep etter at han hadde styrt 1.omgangen, dermed ble FFK- angrepene enkelt håndtert av Brann-forsvaret. Adieyah (eller noe slikt) hadde nesten ikke en riktig pasning eller mottak gjennom sine 75 minutter, Gardar sloss som en helt slik han pleier.

Hvorfor bytter du ikke Grønhagen etter 15 minutter av 2. omgang, ingenting i verden så ut til å endre kampbildet på 1-3. Den litt enkle 2-3 scoringen endrer ikke dette forholdet, vi stanget og stanget uten å komme inn i boksen i npoen særlig grad. Du hadde vellykkede bytt på Ullevål og i går, men de kommer jo altfor sent! Hvert minutt som er igjen av kampen må tas vare på når du ligger under med to mål, og på hjemmebane spesielt er det ingen umulig oppgave å skape et sinnssykt trykk med de de rette spillerne den siste halvtimen.

Starten på sesongen 2009 har ikke vært bra, men kampen mot Trømsø var bra, 2. omgangen mot Vålerenga var bra og 1.omgangen igår var veldig bra. Enorm høy skadeprosent må ta skylden for at laget ennå ikke har satt seg 100%. Dette kan ikke Grønis ta skylden for. 

MEN Gjør endringene når tiden er inne. Ta debatten med ham Tom Freddy om dette. Dette virker uforståelig for oss som selvfølgelig ikke vet alt (som at Tegstrøm hadde lyskeproblem, Everton hadde hodepine o..s.v.) men som allikevel ser det vi ser og har litt peiling på fotball. Her er det et forbedringspotensiale.

For de fleste vet du er en fantastisk god trener, men også du burde hatt en rådgiver!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f