Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 22 mai 09, 08:17
Endret: 22 mai 09, 08:29
Endret av: dracula

Er også uenig med byttene i går. Har også vært det tidligere, men da har det i ettertid vist seg som vellykka, spesielt skjedde dette i fjor.

Skal ikke snakke om sneen som falt i fjor, men for meg ligger årsaken til årets "svake" innsats hos spilllerne.

Gjentar meg sjøl, det virker faktisk som flere mangler "arbeidsmoral".  Hva skyldes det?

Er årsaken:

1: At spillerne ikke liker treneren.

2: At spillerne har fått "griller" om egen fotballferdighet.

3: At treneren gjør en dårlig jobb.

For å ta pkt 3 først, jeg velger å tro at Grønhagen ikke har endret seg å mye over vinteren, prinsippa er nok hovedsaklig de samme.

Tror derimot at flere spillere har fått "Wehrman" griller, pga 2.plassen ifjor har de begynt å tro de er "stjerner". kanskje ikke så rart pga den "stjernestatusen" mange spesielt medgangssupporterne har gitt de.

Så det som etter min mening virkelig er betenkelig at noen kaster fram  som argument. Er det virkelig slik at fordi om jeg ikke personlig liker trener (eller for den sak synd sjefen på jobb) så gidder jeg ikke gjøre jobben min. Det vitner bare om at man iallefall ikke kan kalle seg profesjonell. Det å være trener ( eller annen form for arbeidsleder) handler ikke om en populæritetskonkuranse, men om effektivitet og få spillergruppa til å yte maksimalt. Dette kan medføre, som det gjør i FFK, at enkelt personer må revidere sin egen oppfatning av seg sjøl.

Det beste eksemplet for meg at det ikke er Grønhagen som har feil holdninger er den innsatsen som Raymond legger for dagen. Nettopp pga de krav som Grønhagen satte til han om trening osv har fått Raymond til i år å stå fram som ett arbeidsjern, sammenlignet med tidligere år. Tror faktisk at dersom noen hadde klart å få han til å virkelig forstå nytten av trening tidligere, hadde Raymond Kvisvik virkelig vært en fotballlegende.

Dette betyr ikke at Grønhagen i mine øyne er feilfri, som sagt synes jeg enkelte ganger at både laguttak og spillebytter kan være merkelige. Noen ganger har det vist seg at mannen har gjort rett, andre ganger har han feilet. Det er å være menneskelig.

Ps. Synes faktisk at vi nå er tilbake til KTE/Drillo tlstander når det gjelder innsatsen på fotballbanen. Husk at også andre lag har styrket spillerstallen de siste 3-5 åra.

Ps2. Likeveø må vi også la en annen tanke slippe til, hvor mange fler poeng hadde FFK hatt i dag med Øhrlund mellom stengene 2-5, hade vi da klaget?

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f