Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 22 mai 09, 01:18
Endret: 22 mai 09, 01:32
Endret av: morten

Opprinnelig postet av HotDream
Du mener det er nok å være ung og helst lokal for å få spille? Og samtidig skal treneren oppnå resultater eller så er han klar for sparken? Var det for få unge spillere som gjorde at vi tapte idag?

Skal si litt til om bytter. Har skrevet en del om det idag, og får ikke noen svar på hvem som kunne reddet oss idag. Å tro at en innbytter skal komme inn å dominere en kamp slik du skriver er vel i overkant. Veldig ofte er det vel slik at en innbytter er nettopp innbytter fordi han ikke er vurdert som god nok for startelveren. Du tro da ikke en som treneren tror kan dominere en kamp sitter på benken? Noen ganger skjer det riktignok, men det er unntak... Når han burde byttet ser jeg du har en mening om. Greit det, men Grønhagen viste vel at han hadde tro på det opprinnelige mannskapet? Så kom byttene når noen ble slitne på slutten.Du vet sikkert også hvem som skulle byttet ut/inn også da for å vinne kampen..?



Selvfølgelig ikke nok å være ung og lokal, men når Elvestad presterte som han gjorde i noen av treningskampene må det være ganske demotiverende å være laangt ute i kulda igjen... Slikt gjør ikke at spillere ønsker å bli i klubben, og vi trenger å beholde lokale unge talenter!

Jeg synes f.eks Kasey eller Ramberg kunne erstattet en Gashi som jeg synes falt gjennom alt for mye i 2 omgang! Ellers burde som jeg har sagt før Everton kommet inn for Dominic. Du sier de beste starter, hvem er best av Dominic og Everton? Grønhagen mener jo tydeligvis Everton om man skal følge ressonementet ditt utifra mest spilletid... Når han har vært god nok til å starte de flrste kampene er han vel god nok til å komme inn for en svak Dominic? Noe burde blitt gjort for å hvertfall forsøke!
Å ingen kan si at Everton ikke skaper liv og røre når han er utpå der med innsatsviljen sin! Den så ikke jeg hos Dominic idag hvertfall....

Det er ikke dermed sagt vi hadde kommet tilbake i kampen, men da hadde vi hvertfall prøvd!

Jeg kommer med mange grunner til at jeg synes Grønhagen gjør en slett jobb, men jeg ser ikke en grunn til at du/dere synes har gjør en bra jobb for FFK! Å kom ikke drassende med at vi tok jo sølv ifjol....

Mod (morten): Var noe rart med innlegget, så bare rettet opp i formateringen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f