Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 mai 09, 00:20

Ble meget positivt overrasket over 1.omgangen vi leverte. Der spilte vi nesten like bra fotball som i fjor. Vi hadde løp i bakrom, en midtbane som sto høyt og presisjon/timing i angrepsspillet vårt. Konstellasjonen Dominic/Gardar viste seg å være veldig bra. Jeg har kritisert Gardar og ikke vært noen fan av ham, men jeg bøyer meg i støvet for den kampen han gjør i dag. Om han fortsetter slik vil han være gull verdt for oss!

I 2.omgang gjør vi enkle juniorfeil, dessverre. Vi glipper i markeringene på dødball, og slurver ellers. Thomassen gjør en dårlig jobb på Karadas sin scoring, og Gerrbrand gjør en fatal feilvurdering på Vaagan Moens scoring.

Men, jeg er langt mer fornøyd enn om vi hadde tapt og spilt en dårlig kamp. Med Piiroja tilbake på banen(eller Gerrbrand ut, spørs åssen du ser det. Han var hverfall veldig rusten) tror jeg det bedrer seg. Midtbanen var god i dag, og jeg må nok en gang berømme Borges. Han er en av de få midtbanespillerne i Norge som tør å hente ballen dypt og som faktisk tør å ta korte frispark! I tillegg en meget sikker pasningsfot. Han har ikke den "briljante" og følsomme pasningsfoten til Kvisvik, men dæven som han er sikker når han slår pasninger.

Om vi hadde spilt fotball istedenfor å nappe oss i løken de to første minuttene av 2.omgang hadde vi vunnet. Det går på konsentrasjonssvikt og slurv. Dessverre. Men, det retter seg vel til neste gang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f