Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Truger

Juniorspiller

Ble medlem: 14 feb 05
Innlegg: 92

Lagt til: 21 mai 09, 22:42

FFK rundspiller jo Brann etter alle kunstens regler, og på den måten er det absolutt noe positivt å trekke ut av denne kampen. Marginene var rett og slett ikke på FFKs side.

Kanskje det er på tide å gi Bråthen sjansen i mål i stedet for Staw? Synes ikke Staw direkte kan lastes for noen av måla, men han er ikke akkurat god i dag heller.

Martinsen derimot imponerte meg stort, sammen med banens gigant: Gardar! Var sykt deilig å se den forvokste, litt klønete islendingen gi alt igjen. Han var nesten et angrep alene i 1. omgang. Synes egentlig også at Adiyah fungerte greit som makker, Grönhagen burde gi disse to litt tid sammen.

Gashi ble jeg også imponert over, og om Borges fortsetter å forbedre seg i dette tempoet kan han være årets kupp. Han har ikke vært noe utprega storspiller ennå, men liten tvil om at han har potensialet til å bli en nøkkelspiller på midten.

Alt i alt kan vi egentlig ikke skylde på annet enn marginene for dette tapet. Javisst, dommeren hadde noen tvilsomme inngripninger, men Gardars første mål var vel også offside.

Hatet mot Karadas bare fortsetter å vokse, men hvis FFK fortsetter med trenden vi så mot VIF og det vi så i dag, kommer poengene etterhvert :)

---------------------------

FFK, Stjernen og Wolves ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340