Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 21 mai 09, 22:42
Endret: 21 mai 09, 22:45
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av FFK pra sempre
Det er bare folk her inne som ikke skjønner at Raio er blant tippeligaens absolutt beste stoppere. Greit nok at han ikke har silkefot, men han lar seg ikke kødde med slike snøballer på dødball.

Piiroja er en bra spiller, tror ingen betviler det, og han har faktisk hevet seg en del i år (både posisjoneringsmessig og med ballen i beina), men skal ikke føre den diskusjonen noe ytterligere nå. La oss bare enes om at han er en bra spiller, og diskutere det som skjedde i dag:

Tror "tabbene" i dag er et resultat av at laget har blitt vant til at Piiroja tar seg av slike situasjoner. Man klarte rett og slett ikke å omstille seg fra å spille med Piiroja til å spille uten for denne éne kampen. Det er, som Costanza påpeker i neste kamptråd, nesten skremmende å se hvor avhengige vi er av ham. Martinsen måtte inn i en annen rolle, og Gerrbrand var tydelig kamprusten. Slike omstillinger er ikke gjort i en fei. Man klarte det i hvert fall ikke i dag. I stedet ble spillerne nesten bare stående og se på hva som skjedde i boksen. Skremmende.

Martinsen skal ha for at han stort sett er flink til å klarere til en medspiller, og farten hans er rett og slett vidunderlig. Liker stoppere (og fotballspillere generelt) med fart!

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340