Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 19 mai 09, 20:40

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Det er forskjell på kjefting og oppfordring til å ta i et tak. Det har desverre forekommet kjefting fra BRH-feltet óg, men det er et resultat av frustrasjon over veldig laber innsats. Vi har to virkemidler her for å forhindre kjefting. Den viktigste er; SYNG! Ikke stå å måp som hjernedøde tilskuere av en idrett det ser ut som man ikke brenner for, og ikke se stygt på den som måtte ta i et tak. Den andre går ut på at vi i BRH må bli flinkere til å motivere andre til å synge i stedet for at folk fortsatt blir stående å måpe fordi det blir mer kjefting enn oppildning.

Endelig det er dette jeg har savnet. Litt selv innsikt fra BRH. For dessverre så har det blitt alt for mye kjefting og kjeftingen har ofte en amper tone og meget negativ og det fører aldri med seg noe possitivt. Så Håper Supreme at du får med deg alle andre i BRH til å heller gå forran som et godt eksempel. Det er sikkert også mange som ikke kan sanger osv og trenger tid til å lære seg de, eller som meg at stemmen sprekket totalt etter 10 min fordi jeg er alt for ivrig i starten. Folk har en tendens til å reagere ekstremt negativt på kjefting og smelling og de fleste jeg har snakket med er skjønt eninge om at det har blitt en enorm negativ stemning på tribunen og at de ikke orker eller gidder mer pga nettopp dette.


Så for oss som bor langt unna og er opptatt med flytting så håper jeg at de kom frem til det samme som du sier Supreme og mange andre her har prøvd å poengtere i lang lang tid. Eneste som hjelper i tiden fremover nå er at folk går forran med gode eksempler og ikke negativitet slik at den possitive stemmningen kommer tilbake


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340