Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 19 mai 09, 19:42

Opprinnelig postet av bønna

Øi, kjøttpøkk, dra hodet opp av sanden og følg med! Plankehaugen er en supporterklubb, ikke en tilskuerklubb. I vedtektene til PH står det at man skal støtte klubben "visuellt og verbalt under kamp". Hver eneste kamp er det en stor del av Plankehaugens medlemmer som bryter disse vedtektene, men hva skjer? Ingenting. Alle som ikke åpner kjeften sin på PH-tribunen fortjener å få såpass krass kritikk at de enten slenger seg med på sangene eller viker til side for de som virkelig er der for å støtte klubben verbalt og visuellt.

Er vel akkurat den tonen og holdninga der som ikke akkurat bidrar til å ØKE stemningen!

Jeg har spurt før og spør igjen: Hva er best av at det er 100 på feltet som synger stort sett hele tiden, eller 800 hvorav 100 synger hele tiden, mens de resterende 700 er med når de føler for det? Så å si alle er jo med på ropene som Fredrikstad og Rød og hvite er de beste, ikke kom å si noe annet engang! Det hadde blitt ganske tamt med 20 fra brh og oss 80 andre.. Jeg er selvfølgelig enig i at så mange som mulig bør synge så mye som mulig, men sånn er der desverre ikke.

Eneste muligheten til å få folk mer engasjerte er at de står midt oppi det og får LYST personlig til å bidra. Den lysten kommer garantert ikke av unødvendige kommentarer og kjefting og skråling!

Hadde det vært sånn at feltet var utsolgt hver gang og mange sangivrige stod utafor og ikke kom inn, DA hadde jeg skjønt maset deres, men det er absolutt ikke fakta!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340