Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 18 mai 09, 17:07

Opprinnelig postet av jambo

Hvorfor i alle dager setter BRH seg på en tilfeldig pub på Torshov når "hele" Fredrikstad er samlet i sentrum ved spikersuppa??? Er det ikke slik at de ønsker å ta del i festen, eller ønsket de å lage sin egen "fest"? Desverre er det etter all sanssynlighet det siste som er fakta. At ikke flere fra BRH var tilstede når det smalt, vil jeg tippe, skyldes at Isko Boys var forsinket, kampen nærmet seg og man trodde det ikke ville bli noen dans. Derfor dro en del for å sikre seg plass på stadion, og de gikk glipp av sin egen dansegalla. Forklaringer på BRH sine nettsider er desverre full av ubesvarte huller... At de har utestengt 4 personer fra BRH vil jeg se før jeg tror det. Det er desverre bare BRH som vet hvem disse 4 er, så omverdenen får nok aldri "sjekket" at utestengelsene faktisk er reelle. Kommer BRH til assosiere seg med disse 4 utenfor stadion i fremtiden? Er det bare på stadion at de 4 er utestengt, ja så er BRH desverre ikke kommer noe lengre.



Vi har aldri hatt for vane å reise sammen med Plankehaugen på borteturer eller sitte sammen med dem før eller etter kampene, om du har vært med noen år så bør du ha lagt merke til det. Vi er for uenige og forskjellige til at det blir noe suksess. Vi ønsker ikke å sitte på ett FFK-fotballvors hvor Brann, LSK og Stabæk sanger spilles for fullt på CD-spilleren slik det hver eneste kamp gjøres på 1903. I tillegg til at aldersforskjellen i BRH og PH er stor.

At vi fant oss en pub på Torshov er faktisk ganske tilfeldig. Vi ønsket å finne oss en pub litt utenfor sentrum. Torshov passet bra pga. kort avstand med trikk og T-bane til Ullevaal. I tillegg til at det lå ganske sentralt i forhold til hvordan våre medlemmer fra Oslo bor.

At du lager dine egne teorier om hvorfor flesteparten av BRH ikke var innvolvert er jo spennende, men du bommer mer flere mil. Vi har valgt å fortelle dere historien om hva som egentlig skjedde, slik at vi kan slippe hundrevis av forskjellige teorier og "jeg hørte fra bestemoren til tanta til barndomsvennen min at...". Vi har også gått til det skritt å suspendere de 4 BRH-medlemmene som deltok i angrepet fra Enga. Servitørene på puben og butikkeieren kan jo bekrefte vår historie i intevjuet til NRK. Politiet har også sagt i intervju med VG at de ikke tror at slåsskampen var avtalt. Det var Enga som angrep og som var den aggresive part. Det ser man jo også på filmen fra VG. Enga roper at de skal samle seg og "kom igjen Enga!", mens Fredrikstad er mer nølende og lite interesserte i en skikkelig konfrontasjon på tross av at det nettopp har haglet ølglass, stoler og bord mot dem. Men uansett hvor mange vitner, politi, utsagn og videosnutter som underbygger vår redegjørelse så tviler jeg ikke et sekund på at enkelte av dere alltid er i mot oss, samt finner på egne teorier av hva man tror skjedde.

Hvordan Enga fikk vite hvor vi satt har vi ikke funnet ut av enda. Men det skal ikke mere til enn at en observant forbipaserenede har sendt en mld til Enga om hvor vi er i byen. En ting er hvertfall sikkert, det blir neppe noen ny pubtur på oss i Oslo før neste kamp mot Vålerenga.

Jeg er ikke interessert i en ny diskusjon som ikke kommer noen vei etter 10-20 sider. Vi har forklart hvordan det foregikk og mer er det ikke å si fra vår side, vi føler vi har gjort de tiltak vi kan.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f