Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 18 mai 09, 14:34

Uttalelse fra Klanen om saken:

Faan ta dere!

Av: Espen K (18. mai 2009 13.22)

Klanen og VIF fotball er de eneste i Norge som har hatt baller til å føre en dialog med folk som liker og sloss i forbindelse med fotballkamper. Vi har gjort det 100 % bevisst fordi vi har vært så naive at vi trodde det skulle virke bittelitt forebyggende, og vi fortsetter å gjøre det fordi det er det minst dumme vi kan gjøre, og fordi en del av Isko boys faktisk er hyggelige folk. Men nå må vi kommunisere at vi er jævlig uenige.

Vi ønsker aldri å pisse på folk eller å leke rektor, men når folk som kaller seg de eneste skikkelige supporterne pisser på fotballaget hver helg som nå, er det vel på sin plass å si ifra. Juletræra sier i fra nå! Vi som er en gjeng med nedsnødde gamle kålrabier i full russeuniform har faktisk rett i akkurat denne saken. Terrorisering av uskyldige barn og familier finnes ikke tøft. Og det finnes ikke noe som helst Vålerengelsk over det. Det er bare håpløst.

Ja det er greit, vi driter i om dere sloss med andre som vil sloss, men 3. part skal bare ikke bli berørt. Det har vi vært enige om i mange år. Lenge før casualmoten kom til Norge var Klanen og de alternative enige om at idioter fortjener en lusing og at selvforsvar er tingen. Når folk ber om det skal vi vise hvilken by vi kommer fra og hvilken idrettsforening vi holder med. Å trashe pøbber og andre ting som uskyldige blir skadelidene av har aldri vært kult i Norge. Det kommer ikke til å bli det heller.

Jeg skulle likt å se hvordan dere sjøl reagerte på at deres egne barn blir utsatt for den formen for terror vi så på Torshov her om dagen. Hvis dere driter i at uskyldige barnefamilier og småunger havner midt opp i et masseslagsmål så skjønner jeg ingen ting.

Jeg vil på det sterkeste oppfordre de av dere som jeg kjenner i Isko boys til å ta grep i forhold til det som skjer nå. Nå er det på tide å stramme opp. Dere er oppegående folk som selvsagt skjønner at ungene våre, eller ungene til Lynsupportere for den saks skyld ikke skal utsettes for realityvold midt på lyse dagen. Hallo?

Så til snuten som gjør en særdeles slett innsats i forhold til å sørge for ro og orden i Oslos gater. Dere har valgt en drittjobb og jeg synes dere fortjener godt betalt og ordentlige arbeidsforhold, men ikke la en tariffavtale dere sjøl har signert gå utover Vålerengens Idrettsforening.

Vi får vel si at snut er en nødvendighet i et samfunn som vårt, men dere har søkt jobben sjøl. Dere har valgt å ta drittjobben fra helvete. Dere har valgt et yrke med plikt til å sørge for ro og orden, og da må dere plukke opp regninga også. Ikke la en supportergjeng og et idrettslag bære ansvaret for en utvikling som er fullstendig uønska i Norge. Dere visste at det kom en buss med bråkmakere fra Fredrikstad til Oslo. Den kunne dere glatt ha snudd med eskorte til Fredrikstad. Da hadde ungene til våre venner i Skeid unngått sitt livs hittil styggeste opplevelse. Så jævla enkelt.

Espen Knutsen
Talsmann


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f