Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Norip

A-lagspiller

Ble medlem: 17 apr 07
Innlegg: 675

Lagt til: 17 mai 09, 15:17

Det kommer aldri til å fungere! folk i Fredrikstad (plankehaugen) tenker: ja, men det er mange nok som synger, så da trenger ikke jeg å synge.

jeg var flau igår, og det er rett å slett pinglig at Vålenga vinner på banen og at Klanen hærjer så til de grader ( til og med miniklanen sang at vi var en gjeng med bønder ) med oss. Vi var hvertall 2000 supportere igår og da bør vi klare å lage litt trykk....

Zoran kommer nok ikke tilbake desverre og dette er takket være styret i Plankehaugen som skulle kjøre den flotte familievennlige versjonen av tribunelivet !! de gravde rett og slett sin egen grav... helt dødt og bare litt smått med klapping hver gang Fredrikstad får en corner eller ett frispark...

det er veldig trist, for Zoran ga ALT av segselv og får bare dritt tilbake... spørsmålet er da: er folket i fredrikstad virkelig så hårsåre og bortskjemte at de ikke tåler tilsnakk når man faktisk skal synge?

all cred til glenn som faktisk prøver å dra i gang folk, men det er helt høl i huet når fåtallet synger, ikke blir hørt i det hele tatt og han fortsatt bare står der å gynger fram og tilbake og virker fornøyd !! det må gå ann å piske folk igang...?

---------------------------

ULTRASFREDRIKSTAD!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f