Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 10 mai 09, 13:07
Endret: 10 mai 09, 13:08
Endret av: Holters

FFK hadde ikke økonomi til å kjøpe fri Brenne. Han kostet Odd Grenland et sted mellom tre og fire millioner, og hadde veldig høy lønn i Lillestrøm. Jeg tror ikke Karlsen var særlig hypp på å hente Brenne av overnevnte grunn, samt det faktum at Brenne ville ha vært enda en spiller uten videresalgspotensial i en stall som allerede var i foryngelseskrise. Når man da vet at FFK må selge én til to spillere hvert år for at ting skal gå rundt, så er jo forutsetningene rimelig vanskelige.

Jeg har alltid hatt veldig sansen for Simen Brenne. En utrolig målfarlig midtbanespiller som også er involvert i målgivende pasninger (16 mål og 7 målgivende på sine 72 TL-kamper for FFK). Med tanke på at han også er lokal, så burde han selvsagt ha spilt i FFK. Men han får takk seg selv: Det var han som ønsket å prøve noe nytt, og dermed ble solgt til LSK.

Det blir litt feil å klage på FFK for å ikke kjøpe ham tilbake når de i utgangspunktet var villige til å strekke seg svært langt lønnsmessig for at han skulle bli.

At han floppet i LSK er merkelig med tanke på Nordlies 4-3-3-forelskelse. Brenne som venstre indreløper er rett og slett topp TL-klasse. Dessverre for LSK så brukte de ham mye som venstreving, og i den posisjonen suger Brenne lut. Han presterte dårlig hver eneste gang han ble plassert ute på vingen i FFK også. Det burde LSK ha kartlagt på forhånd.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340