Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 08 mai 09, 10:50

Flott kamp i går.

Herlig å se "arbeidslaget hass Anders" på plass igjen.

Lurer på hvilke "Pauli-ord" eller magisk "tryllestøv" Grønnis hadde drysset over "Superveteranene " Raymond og Hansi får kampen. Det var en fryd for øyet å se "gamlekara" glitre i går. Begge viser at de fortsatt har mye ugjort for FFK.

I forsvaret var det gledelig og samtidig faktisk overraskende å se hvordan PAC klarte seg i en hel kamp etter sin langvarige skade. Midtforsvaret er blitt meget stødige, Raio er Raio verken mer eller mindre ( mao klasse). Vidar M har vokst seg slik at han som i går ikke lenger bare plukker "nedfallsfruktene" fra Raio, men framsto som en likeverdig makker. Wallace trenger litt tid før han er tilbake til fjorårets topper, men holder også pr.idag bra TL standar.

Borges blir bare bedre og bedre, og vil om noen kamper være FFK sitt midtbane anker med meget høyt TL-nivå.

Askar har tatt TL-nivå meget raskt. innrømmer gjerne at har har gjort min skepsis "om en lovende 23-åring fra Moss" til skamme. Bare synd at han har brukt så mange år til å "sniffe" Mosselukt.

Staw var i går bra. Fortsatt en hasardiøs utrusning og noe annet "smårusk", men vil nok i løpet av sesongen luke vekk slike "ungdomssynder" slik at han fra neste år vil banke på landslagsdøra.

Everton er en herlig fotballspiller, gjør såååå mye bra og elegant. Sliter fortsatt trolig med sjøltilliten noe foran mål, men den kommer og da har FFK en spiss som går utenpå det meste i TL. Med en spissmakker av TL klasse tror jeg FFK hadde hatt flere mål.

Tegan er Tegan, gjør så godt han kan. Det sier ikke så mye, han holder ikke nivå til å spille på TLnivå. Greit nok denne våren pga skader osv, men er kun en spiller FFK har brukt for i "krisesituasjoner". Kan på enkelte områder, dette med noen viktige mål, sammenlignes med Hoås i sin tid. Adecco spillere.

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340