Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

marevan

Knøttespiller

Ble medlem: 20 mai 07
Innlegg: 61

Lagt til: 08 mai 09, 09:48

Jeg tror faktisk du er inne på noe når det gjelder miljø. Ikke at gutta absolutt har så mye bra spøker og moro med hverandre, men miljøet på banen og treningsfeltet. At de liker å spille fotball sammen, og ikke minst at de har en trener som fokuserer på relasjoner, og er god til å skape samhandling.

I så måte tror jeg Grønhagen er flink. Eggen var vel ikke helt borte han heller.

Når det gjelder noen av de spillerne som er nevnt her så vil jeg kanskje trekke frem Bjørkøy spesielt. Han kom fra 2.div/1.div? Helt uten forventningspress og var for de fleste totalt ukjent. Og etter et par labre sesonger fra FFK gjorde ham til en helt bare fordi han klarte å ta imot ballen samt spille den videre til medspiller. Det var jo over gjennomsnittet bare der. Når han i tillegg jobbet hardt, taklet og scoret mål etterhvert, så er det ikke rart han fikk mye selvtillit og kunne prestere på sitt beste nivå.

Når man da blir solgt til en "bedre" klubb med forventninger, og blir regnet som landslagsspiller. Da har man et helt annet utgangspunkt for å gjøre det bra. Om man ikke lykkes i de første kampene, så raser selvtilliten og spillet blir dårligere.

Til slutt, Brenne led vel samme sjebne, men jeg tror han kommer til å få en fin sesong i Odd nå om han holder seg skadefri.

---------------------------

"..spennende spiller denne Werni, hardere mottak enn skudd.."
-- Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340