Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 07 mai 09, 21:47

Til tider bra kamp av FFK, selvom det er milevis igjen til fjorårsformen. Men jeg ble veldig positivt overrasket over det meste.

Staw var veldig god. Czwartek var bra, men er til tider dårlig defensivt. Piiroja trivdes tydligvis ikke med vinden, og vant overraskende få dueller i dag. Men han skal ha ros for at han har blitt langt bedre med ballen i beina, i dag finta han faktisk bort to TIL-spillere på litt sånn Messi-aktig vis. Cool
Vidar Martinsen var nok en gang veldig god. Ble så utrolig glad når han scora! Bra kamp! Wallace var tydelig rusten, men hadde noen bra oppspill. Håper ikke han slo opp noe eller fikk en ny, alvorlig skade.

Askar var god, et av årets absolutte lyspunkt. Jobber bra, men er kanskje litt forutsigbar med ballen i beina. Ramberg spilte en god kamp og hadde et herlig mål. Trives mye bedre sentralt i banen, ser det ut som. Borges overrasket meg stort. Har en kjempesterk pasningsfot, samtidig som han holdt 90 minutter med bra jobbing selvom han så veldig sliten ut. Fantastisk spenst. Et godt intervju etter kampen må også nevnes. Kvisvik var veldig god i 1.omgang, med mange herlige pasninger. En liten periode i 2.omgang ble han litt borte, men det tok seg opp på slutten igjen.

Tegström var bra til å starte med, men slukna utover. Everton syns jeg spilte en god kamp, og måla kommer hvis han fortsetter å få spilletid. Det hjelper hvertfall ikke med patetiske tullinger på langsiden som ber han "pelle seg hjem igjen". Oppfordring til Plankehaugen: Lag en sang til ham eller et banner, han trenger selvtillit!

Alt i alt en bra kamp. Tromsø står overraskende høyt, spesielt i 1.omgang, og FFK er til tider flinke til å utnytte bakrommet(men kanskje litt for bredt i banen). Tror det var mye av suksessfaktoren, for Tromsø hadde til tider stor strekk mellom lagdelen sine.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f