Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 07 mai 09, 21:08
Endret: 07 mai 09, 21:46
Endret av: Holters

Fantastisk sympatisk og profesjonell fyr denne Celso Borges! Utrolig at han bare er 20 år.

Minner meg om Martin Andresen i spillestilen. Står rundt i midtsirkelen og strør om seg med pasninger. Andresen er også litt lik Michael Ballack i spillestilen, men der Andresen er dårlig i lufta, så regjerer Ballack i tillegg til at han tekker store rom. Borges er noe mer stasjonær, men også veldig god i luftrommet. God i luftrommet. Dessverre veldig tempo, men noen svakheter må man ha for å i det hele tatt havne i Norge. ;-)

Banens beste spillere:

Utrolig 1-0-scoring og fantastisk avslutning av Hans Erik Ramberg i dag. Veldig moro at han hever seg etter to helt ræva kamper. Faller litt bort i andre, men var banens desidert beste i første omgang.

Raymond Kvisvik spiller sesongen beste kamp. I dag løp han seg jaggu ikke tom engang. Mye kritikk har han fått, og den har vært veldig, veldig fortjent, men i dag fortjener han god. Banens beste kampen sett over sett sammen med Ramberg.

Bak disse følger Staw, Martinsen og Askar.

Lasse Staw viser nok engang at så lenge han unngår skader, så vil ha bli en fremtidig landslagskeeper. Litt "så der" i første omgang, men spiller seg stort opp i andre. Solid kamp.

Det er helt utrolig hvor lett Vidar Martinsen har erstattet Patrik Gerrbrand. FFK har vært veldig solide bakover i hele år, og i dag er Martinsen den beste i forsvarssfireren. Lav feilprosent, duellsterk og scorer jaggu et mål også.

Askar viser seg nok engang som et godt kjøp. Deilig med en kant som faktisk kan slå innlegg. I første omgang spilte han tidvis kant og spiss i ett. Veldig bevegelig. Godt kjøp!

FFKs dårligste:

Piiroja var overraskende svak i dag - spesielt i første omgang. Var feilposisjonert gang på gang, solgte seg, og hadde bare en klarering på hodet ved en corner. Langt under pari, men spiller seg opp i andre.

Wallace var tydelig kamprusten. Helt ute av det i dag, selv om det ikke blir all verdens farligheter ut av det. Langt under pari. Blir helt riktig byttet ut. Likevel viktig for det offensive spillet til FFK. Laget får et annet spill med ham på banen.

Trenerteamet:

Rosende ord til trenerteamet som stiller med en spennende, offensiv lagoppstilling for å få tilbake entusiasmen og engasjementet i og rundt laget. I dag betalte det seg virkelig!

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f