Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 07 mai 09, 20:57

Herlig innsats av gutta idag!! Uten noen form for konkurranse årsbeste, eller mao første virkelig gode kampen av ffk(kampen mot godset var OK). Vi fortsetter å storspille i forsvar, vi har sluppet inn enten 1 mål eller ingen i samtlige 7kamper, sterkt!! Løsner det offensivt vil FFK henge med i medaljestriden.

Må dog si meg uendelig skuffet over Evertons manglende evne til å score mål. JADAAA, gutten har nesten alt annet, men på tide å innse at på lang sikt vil FFK tape en haug med poeng på alle Evertons sjansemisser. Idag topper det seg med bom på åpen kasse...Har null selvtillit foran mål, fins ikke kynisk...Kanskje vi burde sende ham på treningsleir med Nannskog i sommer? Tarik sleit også lenge,men var yngre og brant ikke like store sjanser. Samt brukte han ikke 30kamper på å nå mål nm2...Hvis Everton klarer det da....

Ellers kudos til Grønhagen som har baller til å sette ut 3spillere av laget, samt suspenderte Gashi! Dagens 11er bør få sjansen mot Enga. Flott at Wallace, PAC og Barsom er tilbake!!

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f