Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 05 mai 09, 09:46

Det er jo interessant å se hva klanen skriver på sine nettsider. En klarere beskjed enn dette er det vel ikke mulig å få? Er det dette som må til også i PH?

 

"Vi er ikke interessert i at alle er forsangere, men alle bør være med fra tredje linja i første vers på hver sang. Vi er der for å støtte vår kjære fotballklubb 100 prosent, selv om det betyr at vi kanskje ikke får med hvert eneste spark på ballen. Denne støtten er uforbeholden, den er vokal og visuell. Det skal være trøkk på feltet, sutring om at flagg er i veien et lite sekund eller "ikke hopp, for jeg har med laptopen i sekken min" er uakseptable, og heretter ikke gyldige klager på lokomotivfeltet. Vi forventer at alle som beveger seg inn på feltet er inneforstått med hva som er eneste akseptable standard. Det er irrelevant hvem du er, om du er unnfanget på Store Stå og døpt i Kjerka spiller ingen rolle, antall foruminnlegg uviktig, det har heller ingenting å si om hele trygda di går med i Sjappa. Det eneste som kvalifiserer er at du bidrar; Med sang, flagging, hopping og generell galskap på feltet. Vårt motiv for å stå i midten er utelukkende for å danne et sangsentrum, ikke for å se best mulig eller ha kortest vei til kiosken.

Vi har sagt dette før, og må derfor legge til en presisering: De som ikke forventer å gå fra kamp med skrubbsår på leggen etter skraping mot setet foran, eller at det står tre mann per sete, har ingenting der å gjøre. Mayhem og kaos er hva vi søker, og vi forventer at alle som går inn på feltet ikke bare tåler, men liker og aktivt bidrar til å eskalere denne stemningen. Hvis du ikke tåler å bli dytta rundt og tryne ned en rad ved scoring har du ingenting der å gjøre.

Av og til kan det også hende noen drar av et bluss (dette vil aldri skje organisert, og la det være klart at dette ikke er en oppfordring) hvis stemningen føles riktig. Er du redd for å identifisere deg med dette eller føler ubehag ved tanken? Da er du ikke velkommen på sangfeltet. Hold deg borte. Ikke hold deg hjemme, men velg det feltet der du passer inn. Vi lar det gå ut en generell advarsel til alle grinebitere, kaffekoppere og andre uønskede elementer: Du er fredløs på feltet vårt, det betyr at du går inn på feltet på eget ansvar. Vi gjør det ikke for å ødelegge kampopplevelsen for deg, men for at vi i Klanen skal klare å utføre vår hovedoppgave: Støtte Vålerenga!!!

For å ha sagt det: Vi ser ikke på oss selv som bedre supportere enn noen andre, og vi forsøker ikke samle oss en klikk for å være "tøffe" ultras! Før du skriver rasende foruminnlegg, husk dette: Dersom du "bremser" andre supportere er du faktisk direkte skadelig på tribunen selv om du synger høyt. Lokomotivfeltet er ene og alene til for å drive stemningen dit vi alle vil ha den."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340