Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 04 mai 09, 23:39

Opprinnelig postet av denialsander

Av de spillerne som kom inn, hvor mange tror du orker å fullføre en hel kamp?  Tror du det lønner seg å begynne en kamp med de som har friskest bein eller de som sannsynligvis vil slite mest?

Det er også en gang slik at det hjelper ikke en dritt med tre friske bein på banen - en svale gjør ingen sommer - så det er klart de øvrige 7 utespillerne som var utpå der igår ser ut til å ha et godt fysisk grunnlag, ettersom de faktisk lø trøkket på Rosenborg de siste 20.

Det tyder på et litt dårlig disponert "løp", for å sammenlikne det med de som springer litt distanse - det er jo dumt å kjøre lett jogg i 9 kilometer bare for å oppdage at man orker ekstremt mye den siste kilometeren ... Da ville det vært bedre å hatt et høyere tempo hele veien.

 

 

Okay, jeg vil vel heller si at det er større sjanse for at Borges hadde holdt lenger enn Kasey med tanke på oppkjøring o.l Everton både holder bedre og jobber mye mer enn tegstrøm underveis i en kamp. Tegstrøm ser jo sliten ut etter oppvarminga! At Barsom startet på benken var på sin plass.

En svale gjør ingen sommer nei, men to fotballspillere som er i vesentlig bedre form gjør helt sikkert en bedre fotballkamp! Det var vel også først når byttene kom at vi presset RBK høyere og høyere. Dvs den siste halvtimen. Da ville det vel vært bedre å startet med disse som er istand til å presse dem og la disse spille i 60 min istedet for 30? Høres hvertfall riktig ut for meg!

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340