Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

svartoghvit

Juniorspiller

Ble medlem: 12 apr 06
Innlegg: 113

Lagt til: 04 mai 09, 12:23

Mange ting som har skjedd her oppe de siste åra. Det har kommet folk inn i styre og stell som har stått på i forhold til klubben og har turt å stå for sine meninger. Det har vært noen fighter med klubben, men begge parter har tatt ballen i stedet for mannen og ikke latt uenigheter stå i veien for en konstruktiv og fruktbar dialog.

Kjernen har fått annerkjennelse fra klubben for det arbeidet den har gjort og har opparbeidet seg en status som samtalepartner og bidragsyter i stedet for å bli sett på som en gjeng med bråkmakere som flyr og lager kvalme ved første og beste anledning.

Kjernen har også valgt å ta et standpunkt i mot NFFs politikk vedrørende supportere og har ved flere anledninger gitt uttrykk for dette og kommer også til å fortsette med det fremover.

Noe av det viktigste vi gjorde var å inkludere de såkalte ultras i stredet for å ekskludere de. Uten UN og TT05 hadde tribunekulturen i Trondheim ikke vært der den er i dag, disse har vært en pådriver for å bedre denne og er det fortsatt. Flyttingen har i så måte vært en katalysator for å utløse et potensiale som har vært der i flere år, men aldri riktig klart å komme frem før i år.

Det er mange ting vi kan bli bedre på, bla borteturer, men vi har lange reiseavstander til alle bortekamper (m**** er nærmest, 5t i buss), men om et par år så håper vi på større bortefølge.

PS! Steike godt å værra trønder i Fredrikstad i dagLaughing

---------------------------

Trofast kvit og svart te døden tar mæ...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f