Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 27 apr 09, 09:18

Opprinnelig postet av ommb

Å pipe på egne spillere hører da ikke hjemme uansett! Er man så irritert på egne spillere så la være å gi en lyd fra deg da de blir bytta ut! Helt klart lov til å komme med et frustrasjonsbrøl hvis en spiller mister en ball altfor lett, men piping på egne spillere hører aldri hjemme! Irriterende og latterlig gjort...

Virker som det ikke er mange her, men jeg mener helt klart at Wehrman gjorde en godkjent første omgang. Han ligger i ankerrollen sin og plukker opp mange baller. Han slår også mange gode oppspill opp til spissene. Helt enig at han faller bort i andre omgang og har et par veldig farlige balltap der, men det kan det være flere grunner til. Han kan f.eks. være veldig sliten. Har jo sagt selv at han er langt unna kampform. En del utenomsportslig som kanskje påvirker han i negativ grad. Uansett hva, man skal ikke pipe på han av den grunn!

Er enig i at han har hatt en dårlig start på denna sesongen, men føler at vi så litt av gode, gamle Kasey i første omgang. Til tross for at han også har hatt noen uheldige utspill i media mener jeg at det er mulig å vise han såpass respekt at man ikke piper på han. Han var, etter min mening, hovedgrunnen til at FFK sikra seg medalje i fjor.

En annen ting, jeg var bombesikker på at det kom til å bli tap da FFK startet med dissa "flo-pasningene" på slutten der. Kan ikke huske når det har vært en god oppskrift for FFK. Etter min mening et lag som klart er best når ballen er så nærme bakken som mulig.

Nei, detta var en frustrerende kamp. 

Veldig uenig ang Whermann, sølvet er som snøen som falt i fjor. Nå er det ny sesong, og da kan han ikke leve på gamle prestasjoner. Preget av utenomsportselige ting, javel, men nå er det da whermanns egen feil at han går ut i media og griner etter ny kontrakt da.. Skjønner godt at folk piper når han nesten ikke gidder en gang..

---------------------------

Få igang spissene, ellers blir det Adecco neste sesong....
-------
-I'll rip off your head and shit down your neck
Duke Nukem


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f