Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 26 apr 09, 13:45
Endret: 26 apr 09, 13:46
Endret av: Holters

Wehrman og Gerrbrand forventer i hvert fall lønninger som FFK ikke er i nærheten av å kunne tilby dem. FFK kan knapt tilby halvparten. Med sign on fee i andre klubber, så kan de kanskje tjene gode penger. Jeg tviler veldig sterkt på at de blir værende i FFK. Men ting snur fort i fotball, så man kan aldri si aldri.

Husk for øvrig at det å erstatte en midtstopper er ikke all verdens vanskelig. Det må strengt talt være den letteste posisjonen å finne spillere til. Defensivt har FFK vært veldig solide i år, så Martinsen har faktisk klart å fylle skoene til Gerrbrand, selv om han ikke er like spillende. Likevel, det er noe oppskrytt hvor spillende Gerrbrand er... Det finnes mer og bedre spillende stoppere enn Gerrbrand der ute. Akkurat en stopper tror jeg FFK alltids skal klare å hente, selv om "den spillende stopperen" er den vanskeligste stoppertypen å grave frem.

Da er det verre å finne spissen som skal score 30 mål, den defensive midtbanegeneralen (Skammelsrud-typen. Mangelvare i Norge, knapt bare Henning Hauger igjen), og venstrebacker (mangelvare i hele Europa), og faktisk den klassiske kantspilleren (synes omtrent alle moderne kanter trekker for mye inn i banen).

Wehrman (i fjorårsformen) blir nok vanskeligere å erstatte enn Gerrbrand.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340